Over Cemka

Waar staat Cemka voor?


Zowel de arbeidsmarkt als de samenleving vraagt om mensen die zich kunnen aanpassen aan een snel veranderende tijd, die zichzelf aantrekkelijk weten te houden voor werkgevers, die investeren in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling én die daarin hun eigen verantwoordelijkheid pakken.

Cemka helpt mensen die daar moeite mee hebben of het gewoon niet alleen wíllen doen. Daarbij gaat Cemka zoveel mogelijk uit van coachtechnieken die bewezen effect hebben, zowel theoretisch als praktisch. Zodat je echt geholpen wordt.  

Laagdrempelig contact, een geduldig oor, betrokkenheid, vertrouwen en met kennis van de arbeidsmarkt en het coachvak; daarom kies je voor Cemka.

Christine Kalden

Wat een goede loopbaan coach voor je kan betekenen, ontdekte ik zelf toen ik in 2016 te maken kreeg met psychische klachten en daardoor mijn werk aan de Erasmus Universiteit Rotterdam als wetenschappelijk docent niet meer kon uitvoeren. 

De gesprekken met mijn coach hielpen mij om weer zicht te krijgen op mijn competenties, persoonlijkheid en vaardigheden. 

Stapje voor stapje kwam ik beter in mijn vel te zitten en door een re-integratietraject op de HR afdeling, ontdekte ik goed te zijn in het begeleiden van mensen van werk naar werk. Steeds meer wist ik het vertrouwen te winnen van mijn nieuwe collega's tot ik volledig werkte als begeleider van werk naar werk.


Wel wilde ik het serieus aanpakken en daarom volgde ik een coachopleiding, geaccrediteerd door de brancheorganisatie Nobco. en schreef ik mij ook in bij Noloc, dé vereniging voor loopbaanprofessionals.

De laatste spannende stap was het gaan werken als ZZP'er. En eind 2019 waagde ik die sprong. 

Om er niet helemaal alleen voor te staan sloot ik mij begin 2020 als partner aan bij het id Plein. 


Door het volgen van webinars, intervisie en veel lezen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en op het gebied van coaching. Vanwege mijn wetenschappelijke achtergrond vind ik het belangrijk om zoveel mogelijk evidence based te werken.


Zoals elke loopbaan is ook de mijne nog zeker niet ten einde. Zo ben ik in september 2021 gestart met een verdiepingsjaar evidence based coachen via Bureau Bewezen Effect. Zo bekwaam ik mijzelf nog verder in bewezen gesprekstechnieken waarmee ik ook jou een stap verder kan helpen!

Neem direct contact op met Cemka

>
Stel je vraag
1
Hulp nodig?
Hallo
Waarmee wil je geholpen worden?